LOVE GURU

Exkluzív társkereső ügynökség igényes hölgyeknek, uraknak

(Korosztály: ’40, ’50, ’60)

*         *        *        *        *        *        *

Tara Brand írónő – a szerelem nagykövete – ajánlásával.

A LOVE GURU csapata segít Önnek a párválasztásban. Weboldalunk egyszerű, átlátható, csak a lényeges információkat közöljük Önnel, valamint számos alternatívát kínálunk a sikeresebb párkereséshez.

Az írónő szerint: „Ha utadon a szív vezérel, akkor jó az út, ha nem, akkor haszontalan.”

A LOVE GURU is ezt vallja.

A párkereső biztonsága érdekében kiszűrjük a nem megfelelő személyeket, továbbá fontosnak tartjuk a diszkréciót. Nálunk nem kell a pontos korát sem megadnia, csupán, hogy melyik korosztályba tartozik. Kérjük, őszintén ossza meg velünk utónevét, személyiségjegyeit, elképzelését, úgy tudunk segíteni megfelelő társat találni, mivel ez mindannyiunk közös érdeke.

Minden a párkereső védelmében és biztonsága érdekében történik. Az internet bár mindennapossá vált életünkben és sokszor hasznos, de úgy véljük, az ismerkedés legjobb és legemberibb módja mégiscsak a személyes kontaktus is, nem kizárólag a virtuális, ami gyakran valótlan és hamis. Nálunk hús-vér emberek, arcok, adatok szerepelnek, életszaga van mindennek.

Szeretnénk megőrizni az emberi értékeket, a hagyományos udvarlási szokásokat, a személyes randevúkat, és az igazi női-férfi szerepeket visszahozni életünkbe.

Ügynökségünk azoknak jött létre és olyan egyedülálló embereknek ajánljuk szolgáltatásainkat, akik igénylik a klasszikus, kifinomult értékrendet, s valóban kapcsolatra, társra vágynak.

A LOVE GURU Párkereső ügynökség egyedi és különleges módon kívánja megadni a módját az ismerkedésnek, kulturált szórakozásnak a rendezvényein.         

Visszahozzuk Önnek az igényes társkeresés élményét.

(Ha valaki nem illendően kommunikál, ismerkedik Önnel, kérjük, jelezze felénk és mi mindent elkövetünk, hogy a nem ide illő személy kizárásra kerüljön.  Ilyen esetben nem jár vissza a tagdíj, részvételi díj sem. 
A
ki felszínes kalandokat és szexpartnert keres, szíveskedjen más fórumokat igénybe venni!!!)         

A sikeres párkeresés érdekében különböző szolgáltatásokkal és igény esetén színvonalas rendezvényekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Forduljon hozzánk bizalommal!     LOVE GURU csapata

“A szerelem csillaga Önre is ráragyoghat”.